23 januari 2011

En Underbar Helg!

Hej kära läsare! Har inte hunnit uppdatera så mycket men kan iaf berätta att igår var jag på biltävling, det var en kul dag men ganska så kall. På 1a plats hade vi Nms-bodens vice ordförande Göran Alström bara några 1000delar efter hade vi en av våra älskade Lulebor Lars även kallad Fenix och x-ett på 2a plats och sist men inte minst hade vi ännu en av våra älskade Lulebor Lars Schödér som även kallas för min svåger!
De var inte lång tid emellan dessa 3åkare och även inte lång tid mellan Lars.S och 4an som tyvärr inte fick någon puckla:P
Detta var en rolig tävling som kommer att upprepas 2ggr till innan vintern är slut. En kommer vara i Februari och en i Mars, så ni som inte var där i lördags missade verkligen något. Nästa gång hoppas vi på fler än 12deltagare som det var denna gång.
Hur som helst, efter tävlingen åkte jag med Luleborna till Luleå vi åt på max och sen tog vi det lugnt hemma hos syran ett tag. Vid ungefär 20:00 eller nå sånt kom Bebban o åt varma mackor med oss, sen började folket rulla in å ungefär vid 23.30 började dom rulla hemåt. Vi gjorde oss klar för sängen o somnade 00.30 var av att jag vaknade 3ggr pga sms terror!
.....
Sen idag har de inte hänt så mycket vaknade vid 10, vi åt frukost sen så tog jag å syran o gjorde klart en ny heder (stavningen) till bloggen som mest troligen kommer upp inom kort. Den blev super snygg! Tack syran!... Vi tog de lugnt ett tag sen bar de av mot lilla Boden igen för att ha ett LjusParty. De kom inte så många å nu blir kvällen rätt så lugn, ska försöka vara lite flitig å kanske åka ut med skidorna en sväng. Sen får vi väl se vad som händer. Hoppas ni har haft en trevlig och rolig helg! Puss & Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar